Po Kamarádech vítězí i další novinka Primy. Hrdina ovládl televizní obrazovky

Další novinka a další vítězství pro televizi Prima. Po Kamarádech u diváků zabodoval i krimi seriál Hrdina s Janem Nedbalem v hlavní roli. Středeční večer zcela ovládl, porazil tak svoji konkurenci v cílové skupině 15+ i 18–69 a obsadil první příčku mezi nezpravodajskými pořady. První díl sledovalo 767 000 diváků starších patnácti let při sharu 23,28 % a 22,46 % ve strategické cílové skupině 18–69.

Vydařená série nových pořadů na Primě pokračuje i s dalším dnem. Po včerejším úspěchu seriálu Kamarádi, kteří obsadili úterní a čtvrteční večery po ZOO, zvítězila u diváků i nová kriminálka Hrdina od tvůrců oblíbeného Poldy s Davidem Matáskem. Osmidílná série Hrdina představí Jana Nedbala v roli Adama Hrdiny, domýšlivého policajta, se kterým je těžké pracovat, ale který má v sobě dost velkou dávku lidskosti, Kristýnu Bokovou jako státní zástupkyni Lucii Bartošovou a Ondřeje Malého jako majora Říhu.  

„Role je mi blízká, se zbraní zacházet umím už z jiných projektů. S Glockem 13, který Hrdina používá, dokážu pracovat. Vím, jak se drží, co se dělá, aby to vypadalo na kameře dobře a bylo to bezpečné,“ prozrazuje Jan Nedbal, kterého policejní práce zajímá a radil se i s odborným policejním dozorem na place. „Pokud jsem natáčel scény, kde je mrtvola nebo se pracuje s důkazy, tak jsem se vždy ptal na to, jakým způsobem s tím manipulovat, abych to neznehodnotil, a taky jsem si zjišťoval, do jaké míry je natáčení realistické oproti tomu, jak ta práce funguje v reálném světě. Musím říct, že se toho docela držíme, a je super, když se člověk může s těmi profíky potkat,“ vypráví Nedbal.

Další díl uvidí diváci opět ve středu večer od 20.15 na Primě nebo v týdenní předpremiéře již nyní na prima+.

 

Zdroj: ATO-Nielsen, ke dni 24. 10. 2024