Nový krimi seriál Hrdina

Televize Prima natočila nový krimi seriál s názvem Hrdina. V hlavních rolích se představí Jan Nedbal jako detektiv Adam Hrdina, Kristýna Boková coby státní zástupkyně Lucie a trojku uzavírá Ondřej Malý jako major Říha.

První osmidílná série nového seriálu od tvůrců oblíbeného Poldy s názvem Hrdina se na obrazovkách televize Prima objeví ještě letos.

Adam Hrdina je neřízená střela. Domýšlivý policajt, se kterým je těžké pracovat, ale který má v sobě dost velkou dávku lidskosti, abyste ho měli rádi. Jako Hrdina se divákům představí Jan Nedbal. „Adam je mladý detektiv velmi svérázného typu, až takového belmondovského, pokud se někdo neurazí. Seriál je protknutý velmi zajímavými zápletkami a poněkud sarkastickým humorem. Diváci se mají na co těšit,“ láká k obrazovkám Jan Nedbal, který se při čtení scénáře velmi bavil. „Neděje se pokaždé, že scénář zhltnu najednou, a tady tomu tak bylo. Mojí drahou kolegyní, se kterou jsem nejčastěji na place a nemůžu být šťastnější, že to je právě ona, je Kristýna Boková. Je skvělá, nejlepší a zbožňuji ji. Doufám, že to bude vidět i na obrazovce, že se to tam všechno prolne.“

Hrdina není právě týpek, kterého mají všichni rádi. I státní zástupkyně Lucie Bartošová ho zpočátku nemůže vystát, přesto pro něj ale postupně najde porozumění. „Hraju státní zástupkyni a budu celkem empatická a milá, což je docela neobvyklé. To bude vyvolávat v Adamovi nějaké emoce,“ usmívá se Kristýna Boková, která je za svého kolegu Jana Nedbala ráda. „Hrdina není klasická kriminálka, je plná nadsázky a humoru. Role, kdy něco vyšetřuji, je má první,“ svěřuje se herečka, jejíž Lucie si s detektivem hodně užije. Hrdinovi nedělá problém dostat se do kárného řízení a má poměrně neformální pracovní vystupování. Pokud bude muset, dopustí se i vloupání. Snaží se pomáhat lidem v nouzi a vystavuje se pro ně nebezpečí. Kvůli jeho neformálním postupům dochází k opakovaným konfliktům s nadřízeným, vrchním majorem Vladislavem Říhou (Ondřej Malý). Celým seriálem prochází i nevyřešená minulost Adama Hrdiny a tu bude chtít detektiv rozlousknout za každou cenu.