Nejnovější díl Mission: Impossible i Tlapkovou patrolu ve velkofilmu nabídne letošní Paramount MAX kino. Promítání bude jako vždy zdarma

MAX kino

Čtyři čtvrteční večery na začátku prázdnin a čtyři čtvrteční večery na jejich konci budou letos v Centru Černý Most opět patřit filmům. Na travnaté ploše u hlavního vstupu totiž již 27. června odstartuje další ročník oblíbeného Paramount MAX kina. Pro děti budou tentokrát připravena hned tři promítání, na oslavu konce školního roku bude již tradičně připraven i tematický zábavný program v duchu Tlapkové patroly ve filmu. Na své si přijdou i dospělí, kterým letošní program nabídne loňský hit Mission: Impossible Odplata – První část nebo nejnovější díl série Transformers: Probuzení monster. Malé i velké pak jistě pobaví Želvy Ninja: Mutantí chaos, ve kterém se loni na plátna vrátily kultovní kreslené postavičky. Za promítáním letního kina stojí opět kanály Paramount Network a Prima MAX. Vstup na akci, kterou pořádá primácká agentura SOLOOTIONS, bude jako vždy pro všechny diváky zdarma.

Stejně jako v předchozích letech bude zahájení letošního ročníku patřit všem dětem. Nastávající konec školního roku oslavíme s těmi nejmenšími zábavným programem, který bude od 15.00 probíhat na travnaté ploše před hlavním vstupem nákupního centra, a to pod hlavičkou značky Nickelodeon. Připraveny budou nejrůznější skákací hrady, tematické tetovačky i maskoti z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. Po setmění, zhruba ve 21.00, se pak na plátně předvede právě Tlapková patrola ve filmu.

První červencový čtvrtek čeká Eddieho Murphyho nezapomenutelná Cesta do Ameriky, 11. července se bude muset tváří v tvář sám sobě podívat Will Smith v akčním dramatu Blíženec. Poslední červencové promítání pak bude opět patřit dětem, pro které je připraveno další dobrodružství z Adventure City – Tlapková patrola ve velkofilmu, která loni bořila návštěvnostní rekordy v kinech.

Po měsíční pauze se filmy na venkovní plátno vrátí ve velkém stylu 15. srpna s loňským hitem Mission: Impossible Odplata – První část v hlavní roli a akčním Tomem Cruisem. Následovat bude oblíbený Trosečník s Tomem Hanksem, kterého čeká boj o přežití na odlehlém ostrově. S prázdninami se 29. srpna budou děti moci rozloučit prostřednictvím další loňské novinky, ve které se na plátna kin vrátily legendární animované postavičky – dorazí Želvy Ninja: Mutantí chaos. Letošní ročník Paramount MAX kina pak zakončí první zářijový čtvrtek nejnovější díl série Transformers: Probuzení monster.

„Letní kino je pevnou součástí našeho eventového portfolia. Pro letošní, již osmý ročník máme připravených osm skvělých filmů, z nichž si vyberou všichni diváci, včetně těch nejmenších. Pro děti máme koneckonců opět připraven i zábavný program na oslavu konce školního roku,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury SOLOOTIONS.

„Jsem potěšen, že jsme už počtvrté partnery letního Paramount MAX kina. Každý rok připravujeme něco velkého a letos tomu nebude jinak. Promítneme dva trháky, které Paramount Pictures uvedlo do kin v roce 2023 – sedmou část série Mission: Impossible s podtitulem Odplata – První část, sedmou část série Transformers: Probuzení monster. Chybět samozřejmě nebudou ani klasické filmy jako Trosečník režiséra Stevena Spielberga a Cesta do Ameriky s Eddiem Murphym v hlavní roli. Letos navíc máme ještě více

obsahu pro děti, a to dva filmy – Tlapková patrola a animovaný film Želvy Ninja: Mutantí chaos, který vyšel v roce 2023. Nemůžu se dočkat, až letní Paramount MAX kino 2024 otevře své brány a poskytne našim divákům skvělou zábavu,“ říká Viktor Hetyei, brand director společnosti Paramount Network Czech.

„Jsme rádi, že i letos budeme našim návštěvníkům moci nabídnout letní kino s jedinečnou atmosférou a již tradičně skvělým výběrem populárních kousků pro děti i dospělé. Nově se bude promítat přímo na travnatém prostoru poblíž hlavního vstupu do centra a věříme, že v této frekventované lokalitě, kde tradičně probíhají i další venkovní akce z našeho programu, přilákají filmy ještě více diváků,“ říká Lucie Kambová, marketingová manažerka Centra Černý Most, které je partnerem letního Paramount MAX kina a poskytuje pro něj venkovní prostory a zázemí.

Partnerem projektu je i letos multikino CineStar. „Paramount MAX kino je unikátní letní akce, která svým návštěvníkům kromě promítání nabízí vždy něco navíc, a nás tak velmi těší, že se na ní opět podílíme,“ doplňuje Tomáš Volt, marketingový ředitel CineStar.

MAX kino program